Om hen och man, kärlek och respekt

Om hen och man, kärlek och respekt

Pia Kammeborn har skrivit ett intressant inlägg om hen och man, om kärlek och respekt. Ett mycket fint och tankeväckande inlägg i hen/man-debatten.

Jag tycker det är skönt att vara gammal och vis och inte bli lika irriterad på allt som många yngre blir. Kärleken och lekfullheten har för stor plats i mitt liv för att jag ska orka bli så himla arg hela tiden. Men jag tycker det är bra att de yngre engagerar sig och irriterar sig och står på barrikaderna. För annars skulle inte saker och ting förändras till det bättre. Jag har också gjort det. Och jag kommer alltid att fortsätta stå på barrikader för det goda och sanna. Fast barfota och med öppna händer och med öppet hjärta.

Klicka här för att läsa artikeln, och kanske också få lite perspektiv på köpet.